Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Pulkkamäki

Talven Ihmemaan pulkkamäki antaa mahtavat vauhdit

Alueelle rakennetaan kaksi mäkeä, toinen on suurempi (Mount Vermo) ja toinen pienempi (MiniVermo).

Suurempi mäki on kaikille ja pienempi mäki sisäpihalla on tarkoitettu aivan perheen pienimmille liukurilla laskettavaksi.

Alueella on lainattavana pulkkia, liukureita sekä liukupatjoja. Et siis tarvitse mukaasi omaa pulkkaa tms.

Mount Vermoon noustaan reunoilta ylös ja lasketaan keskeltä alas. MiniVermo löytyy rinteestä jolloin nousu tapahtuu laskupaikan viereltä.

 

ponitalutus ja rekiajelu

 

Vermon Ravikoulun ihastuttavat ponit vastaanottavat lapset ja aikuiset avosylin vastaan. Tällä kertaa pääsee niiden selkään <3

Hinta 3€ sovelluksella ja 5€ paikan päällä. Ponit paikalla viikonloppuisin klo 11-16.

Rekiajelulla suomenhevonen Veikko antaa mukavan kyydin vaikka koko perheelle. Nouskaa kyytiin ja nauttikaa menosta, 

Hinta 5€ hengeltä tai 15€ perheeltä max.5 henkeä. Ajelut arkisin klo 13-18 ja viikonloppuisin klo 11-16

Curling ja jääminigolf

Jääminigolf

Kaksi jäälajia, joista toinen on tunnetumpi ja toinen vähemmän tunnettu. 

Curling-ratoja tehdään kaksi ja käytössä on neljä ”kiveä” per hlö (pelissä pelaa kaksi hlöä / joukkuetta vastakkain). Kivet ovat perinteisistä curling-kivistä poikkeavia, joita myös lapset jaksavat työntää. Tarkoituksena on osua tähtäysalueelle ja kumman kivet ovat lähempänä keskipistettä, voittaa. Tähän et tarvitse omia välineitä, mutta ole jäällä varovainen – se on liukas!

Jääminigolfiin tehdään useita väyliä. Tarkoituksena on lyödä pallo jäistä väylää pitkin aloituspaikalta reikään mahdollisimman vähillä lyönneillä. Jäärata on liukas, joten lyöthän palloa väylän ulkopuolelta, mikäli se ei mene ensimmäisellä reikään (ja todennäköisesti ei mene). Saat tukevat jalansijat väylän ulkopuolelta. Alueella on lainattavissa mailat ja pallot. Jos vapaana ei ole mailoja tai palloja, odotathan omaa vuoroa. Jääminigolf on avoinna säävarauksella turvallisuuden takaamiseksi.

Lumikepparirata

Talven Ihmemaassa on upea kepparirata odottamassa kaikkia keppihevosten ystäviä

Sitä mitä voi tehdä kesällä, voi tehdä myös talvella. Oletko kokeillut hypätä keppariesteiden yli lumipinnalla? Voi olla haastavaa. Muista olla varovainen ja huolehdi turvallisesta alastulosta. Lumikin saattaa olla liukasta. Otathan oman keppihevosen mukaan. Muutamia löytyy myös paikan päältä.

hiihto

Hiihtolatu on etenkin lapsille kokeilemista varten


Hiihtolatu on tarkoitettu perinteiselle hiihdolle. Otathan omat sukset mukaan. Lapsille on muutamia lainasuksia hiihtopisteellä, joilla voi kokeilla lajia, jos ei omia välineitä ole. Lainasuksiin menee normaalit talvikengät.

Lumijalkapallo, -sähly ja lämäritutka

Tule kokeilemaan lumijalkapallo Talvenihmemaassa

Pallopelit pitävät sisällään kaksi pienlumifutiskenttää sekä yhden lumisählykentän. Niiden läheisyydestä löytyy myös lämäritutka (nopeustutka), jossa voidaan mitellä voimia ja tekniikkaa. Alueella on käytössä jalkapalloja sekä sählymailoja ja palloja. Lisäksi lämäyspaikalta löytyy lätkämailoja sekä kiekkoja. Huomioithan, että kenttien maalit ovat minimaaleja, jotta pallot eivät lentäisi toisille alueille niin herkästi.

Lumiköydenveto

Talven Ihmemaan köydenvetopisteellä pääset haastamaan kaverisi

Mikäköhän tämä on? Se on lumessa oleva köysi, jota voi vetää molempiin suuntiin. Siinä voi olla 1vs.1 tai useampi vs. useampi. Voi myös olla niin, että toisella puolella on useita lapsia, jotka haastavat yhden aikuisen. Kaikki kombinaatiot ovat mahdollisia. Joku voittaa lähes aina! Et tarvitse mukaan omaa köyttä, se löytyy paikan päältä.

Frisbeegolf-puttaus

Talven Ihmemaan frisbeegolf-puttaus palvelee niin aloittelijoita kuin ammattilaisia

Alueella on kaksi frisbeegolf-koria sekä puttereita. Voit harjoitella joko 5m, 10m tai 15m etäisyydeltä (tai jotain siltä väliltä). Kauempaa ei ole mahdollista heittää. Ovatko lapset jo niin itsenäisiä, että he painelevat pisteeltä toiselle. Ota sinä rennosti ja treenaa puttipaikalla, josta näet koko alueelle.

 

 

ALUEKARTTA

.

Yhteystiedot

talvenihmemaa@vermo.fi

Vermo Areena

Valjakkotie 1

02600 Espoo

p. 040 487 1791 (arkisin klo 9-15)

Tästä Vermon sivuille

Yhteistyössä